Одразу на кілька святкових лінійок останнього дзвоника на Калинівщині потрапив найкращий гонщик-реаліст світу Вадим Нестерчук.

Щоб встигнути усюди, цього дня його супроводжувала Державтоінспекція. Відомо, що Вадим Нестерчук лідер української ралійної команди SIXT UKRAINE, що виступає на ралі «Дакар» та Кубках світу з ралі-рейдів. Народився і виріс він на Вінниччині, закінчив Калинівську школу №1. У цей святковий день він завітав і до рідної школи, щоб вручити трьом випускникам сертифікати на «Стипендію ім. Володимира Нестерчука», видатного вчителя української мови і літератури Калинівського району, батька гонщика, а також нагородити грамотами та грошовими відзнаками кращих дітей-активістів району.

гонщика відзначила подякою Державтоінспекція Вінниччини

Державтоінспекція Вінниччини зі свого боку під час урочистостей в Калинівській школі №1 відзначила Вадима Нестерчука подякою за активну громадянську позицію у профілактиці дорожньо-транспортного травматизму, агітації та пропаганді Правил дорожнього руху України, втілення нових і прогресивних ідей, направлених на збереження життя і здоров’я учасників дорожнього руху.

Користуючись нагодою, начальник служби профілактичної роботи УДАІ УМВС підполковник міліції Володимир Мотичко звернувся до школярів із застережливою промовою та нагадав про необхідність дотримуватися Правил дорожнього руху під час літнього відпочинку.


Переглядів: 3822
Поширень: 0