Нагадаємо, до фінальної частини чемпіонату виходять команди, які посядуть 1 та 2 місця у групових турнірах.

У складі гостей резервисти «Буковини», команди 1-ї ліги професійного футболу України. Зазначимо, саме разом з нею влітку 2010 року колишня «Нива» отримала право виступати у 1 лізі.

Перед цим 4-м туром на першому місці у нашій 1-й групі з 5 очками була команда «Збруч» (Волочиськ, Хмельницька обл.), на другому - «Рух» (Винники, Львівська обл.), наша команда – на третьому (обидві – по 4 очки, але «Рух» зіграв на 1 матч менше). Гості мали 3 очки та гру у запасі.

Зустріч з буковинцями була жвавою. «Вінниця» вела наступальні дії і в першому таймі, і ще активніше у другому. Були удари у штангу/поперечину, удари з декількох метрів по воротах, вихід «сам на сам» з воротарем. Загалом, ігрова ініціатива була на боці нашої команди.

Глядачі, а їх прийшло на стадіон близько тисячі (в основному на головній трибуні), підримували гравців «Вінниці», - особливо фанати у «своєму» секторі, за що після матчу футболісти дякували. Все було для переможного результату, але знов нічия, і знов з рахунком 1:1. На жаль, друга гра поспіль на своєму полі не принесла переможний результат, хоча він був цілком можливим.

Першими забили гол гості – в середині другого тайму суддя призначив «звичайний» штрафний з метрів 35. Удар низом, і через рикошет м’яч опинився у воротах, 0:1.

наші забивають пенальті

Після цього гра майже повністю зсунулася на половину поля гостей. Під час чергової атаки захисник буковинців в декількох метрах від воріт зіграв рукою і суддя призначив пенальті. Капітан команди Андрій Заводян б’є - гол, 1:1. І далі були можливості забити ще неодноразово і вирвати перемогу, але…

Штаб ФК "Вінниця"

Питання до головного тренера ФК «Вінниця» Сергія Руденко.

- Сергію Володимировичу, яку ваше загальне враження від гри з буковинцями?

- В нашій команді недостатньо ефективна реалізація гольових моментів, яких ми, до речі, часто створювали і в першому, і у другому таймах.

- А щодо пропущеного голу?

- Хоча ми у другому таймі зіграли значно краще, ніж у першому, на жаль, пропустили гол. Проте, тут нічого не вдієш, - від рикошету важко захиститись. Добре, що гравці не розгубилися, і продовжували атакувати ворота гостей. Нам треба відпрацювати реалізацію гольових можливостей і тоді, я вірю, будуть результати.

- Ми теж сподіваємось.

У цьому турі інші два матчі команд нашої групи також закінчилися унічию: «Збруч» - «ОДЕК», 0:0 та «Авангард» - «Рух», 0:0.

Наступні дві гри «Вінниця» проводить на виїзді, - 5 червня проти «Руха» (Винники Львівська обл.) та 12 червня проти «ОДЕКа» (Оржів Рівненська обл.). Вдома гру наших футболістів можна буде побачити лише 19 червня у матчі проти «Авангарду» (Новоград-Волинський Житомирська обл.).



Переглядів: 5076
Поширень: 0