Змагання організували облвіділення НОК України (голова Федір Новік) і Федерація хокею на траві Вінниччини (голова – Володимир Борцось).

готується атака

Як зазначив тренер юних хокеїстів СДЮШОР «Олімпія» Василь Пивнюк, цей турнір для дітей віком 2001 – 2003 років народження – зрозуміла нагода проявити юним хокеїстам себе «в ділі».

В турнірі прийняли участь 6 дитячих колективи, а саме: «Олімпія – 2001», «Олімпія - 2002», «Олімпія – 2003», збірна Олімпія – Темп1», збірна «Олімпія – Темп2» та «Олімпія».

зараз буде гол

Грали на чвертині поля, 2 тайми по 15 хвилин. Матчі проходили водночас на двох ігрових майданчиках. В командах 5 польових гравців та воротар. Команди були розподілені на 2 групи.

Було помітно, що не всі команди одного рівня. Траплялися і нищівні рахунки, як - то, 8:0 і навіть 15:0. В таких матчах гра вочевидь була в одні ворота.

удар по воротах

Переможці кожної у зустрічі між собою виявляли переможця. Зазначимо, переможцем стала команда «Олімпія - 2001», яка у фінальній грі перемогла збірну «Олімпії – 2 – Темп» з рахуноком 3:1.

нагородження

Третє місце посіла команда збірна «Олімпія – Темп2».

У вінниці 2 червня відбувся Відкритий обласний дитячий турнір з хокею на траві

Переможця і призерів нагороджував заступник облвіділення НОК України Сергій Севастьянов.



Переглядів: 5561
Поширень: 0