Після повернення збірної України з турніру Світової ліги з Електросталі (Росія) її гравці, що грають за «Олімпію – Колос – Секвойю» (головний тренер Павло Мазур) одразу включилися у змагання вітчизняного чемпіонату.

VI тур чемпіонату України з хокею на траві у Вінниці

6 - 9 червня у Вінниці відбулися матчі VІ, передостаннього, туру чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд.

Найцікавішим матчем туру стало протистояння у суботу, 8 червня, двох вінницьких команд, лідерів чемпіонату, – «Олімпії-Колоса-Секвої» та «ШВСМ-Олімпії-Динамо» (головний тренер Микола Касянчук),

На 7-й хвилині гри «колосовець» Сергій Дячук після розіграшу кутового удару відкрив рахунок. Наступні два м’ячі на 15-й і 18-й хвилинах після прострілів в однаковому стилі забив Сергій Дяченко.

Але «динамівці» не змирились, і спромоглися забити два м’ячи: Сергій Герасименко встиг на добивання, а Іван Пилипчук відзначився з лінії штрафного майданчику.

Отож, «Олімпія – Колос - Секвойя» виграла принциповий матч з рахунком 3:2 і набрала 96 очок, вигравши у всіх 24 матчах цьогорічного чемпіонвту! Таким чином, незважаючи на результати ігор останнього VІІ туру, команда знов, у 13-й раз, стала чемпіоном України.

Друга сходинка турнірної таблиці у «ШВСМ-Олімпії-Динамо», яка має в своєму активі 85 очок. На 3 місці збірна Черкаської області з 67 очками. Проте попереду ще матчі останньго туру.

Пояснюючи невелику різницю у рахунку в матчі проти «ШВСМ-Олімпії-Динамо» Павло Мазур говорить наступне:

На перебіг подій у нашому матчі з «ШВСМ-Олімпії-Динамо», вплинула втома провідних наших гравців. Адже у травні їм довелося провести 9 офіційних міжнародних матчів – у складі клубу і збірної. В жодному іншому виді спорту немає таких навантажень. Зрозуміло, низка гравців «ШВСМ-Олімпії-Динамо» також була у складі національної збірної, але вони в основному виходили на заміну у цих міжнародних матчах.

І, насамкінець, зазначимо, останній, VІІ тур чемпіонату відбудеться також у Віннмці, і почнеться 16 червня. Після нього і підведемо підсумки чемпіонату.



Переглядів: 4622
Поширень: 0