Обговорювалися перспективи та умови проведення чемпіонату України 2013/2014рр. у ПХЛ. Клуби взяли «тайм – аут» на остаточне визначення своїх позицій до наступної організаційної зустрічі, дата якої буде узгоджена пізніше.

Висловили бажання взяти участь у чемпіонаті 8 клубів. Це минулорічні учасники чемпіонату «Сокол» та «Компаньон – Нафтогаз» (обидві – Київ), «Динамо» (Харків), «Білий Барс» (Біла Церква), «Леви» (Львів), об’єднанний клуб Івано – Франківська та Калуша, назва якого поки що не визначена, а також …одразу 2 команди Вінниці, - «Патріот» та «Гайдамаки».

Серед можливих учасників чемпіонату 2013/2014рр. наразі немає знанних команд, - «Беркута» (Київ) та «Донбасу» (Донецьк). Чинний чемпіон «Беркут» буде представлений фарм-клубом, - "Білим Барсом".

По Вінниці: є вірогідність того, що 3 гравці збірної України будуть грати за «Патріот». Це, зокрема, нападники 29-річний Андрій Міхнов (з «Беркута», Київ) і 30-річний Артем Бондарєв (з «Динамо», Харків) та воротар 32-річний Вадим Селіверстов (з команди «Леви», Львів).

Коментує президент Вінницької обласної Федерації хокею з шайбою Володимир Давидюк.

- Володимире Володимировичу, ведеться підготовча робота щодо повернення у Вінницю професійного хокею з шайбою. Наскільки це реально?

- Можу сказати, що наразі робиться все, щоб команда «Патріот» у сезоні 2013/2014 рр. виступала у чемпіонаті ПХЛ. За команду «Гайдамаки» відповісти не можу.

- Участь у чемпіонаті професійної ліги хокею України обумовлюється витратами значних коштів. Чи вирішується фінансове питання?

- Так. Вирішується.

- Коли будуть остаточно будуть розв’язані всі питання?

- Вважаю, на протязі місяця.



Переглядів: 3478
Поширень: 0