Під час тренування у найбільшій піщаній пустелі світу Руб Аль Халі автомобіль спортсмена загруз у сипучому піску, відкопатися з помічником Алі їм не вдалося, і Вадим пішов за допомогою. Але не дійшов, спортсмен загинув від зневоднення під час довгого переходу, повідомляє ТНС.ua.

Руб Аль Халі - одне з найспекотніших місць на Землі. На території завбільшки з Україну немає навіть кущів – суцільні піщані дюни. Температура вдень складає 40-50 градусів за Цельсієм. Саме у цій пустелі Вадим полюбляв тренуватися, готуватися до змагань.

Вадим Нестерчук

Вадим Нестерчук брав участь в усіх Ралі-марафонах Дакар, які проходили у Південній Америці, ралі-рейдах "Шовковий шлях" та "Абу-Дабі Дезерт Челендж". Неодноразово займав призові місця. Усі друзі та колеги по автоспорту запам\'ятали Вадима щирим, усміхненим чоловіком, який завжди готовий прийти на допомогу.

У Вадима залишилася дружина та двоє дітей. Син школяр та старша донька – студентка.

Рівно місяць тому Вадим Нестерчук завітав на Вінниччину, до рідної Калинівської школи №1, де вручив трьом випускникам сертифікати на «Стипендію ім. Володимира Нестерчука».

Інформація для довідки:

Вадим НестерчукНестерчук Вадим Володимирович

Український бізнесмен і автогонщик.

Народився 1 листопада 1970 року, в місті Калинівка Вінницької області.

Засновник і пілот першої української команди SIXT UKRAINE, яка виступає в ралі-рейдах.

Закінчив Київський державний педагогічний інститут іноземних мов, Київський національний університет імені Тараса Шевченка (спеціальність «Фінанси і кредит»), Міжнародний інститут менеджменту (Програма MBA), Вищу школу економіки і Лондонську школу бізнесу.

Більше 10 років керував групою компаній «Оптіма-лізинг» (серед них - «Sixt Україна», лідер прокатного ринку України).

 

 


Переглядів: 8850
Поширень: 0