Турніри обласного значення практикують проводити не тільки у Вінниці. І це позитивно впливає на розвиток шахів у районах області. Так було і 29 червня. Змагання на Кубок Вінниччини зі швидких шахів серед підлітків проведені у Вапнярці.

У змаганнях прийняли участь 37 юних шахіста, з них приблизно половина з обласного центру, решта з Томашпільського району, Вапнярки, Комаргорода, Тульчина та Вінницького району.

Микола БоркаВсі учасники були розподілені на три групи, тобто грали у 3-х турнірах: №1 – хлопці до 18 років, колова система гри; №2 – хлопці до 14 років, швейцарська система та №3 – дівчатка до 18 років, колова система. Кожному гравцю на партію надавалося 15 хвилин.

Діана СадківськаУ турнірі старших підлітків переможцем став вихованець Вінницького підліткового клубу «Романтик» та ДЮСШ №6 Микола Борка (4 очки з 5 можливих), на 2 місці – Ярослав Басистий (3,5 очки, Тульчин), на 3 місці – Андрій Михасишин (Вінниця, ДЮСШ №:6).

У турнірі №2 переможцем став Віталій Липчанський (5,5 очок з 6 можливих, Вінницький район), на 2 місці – вихованець «Романтика» та ДЮСШ №6 Євгеній Шафір (5,5 очок, додатковий коефіцієнт трохи гірше), на 3 місці - Євгеній Щербіна (5 очок, Вінниця, ДЮСШ №6).

У турнірі дівчаток переможницею стала Діана Садківська (3,5 очок з 4, Вінниця, ДЮСШ №6), на 2 місці – Мария Митюк (2,5 очки, Томашпіль), на 3 місці – Ольга Татарська (Вінниця, ДЮСШ №6).



Переглядів: 3283
Поширень: 0