8 липня відбулась презентаційна прес-конференція Вінницької обласної федерації стріт воркауту.

прес-конференція

29 червня цього року вінницькі спортсмени вперше взяли участь в чемпіонаті світу зі стріт воркауту, який проходив у місті Дніпропетровськ.

Розповідаючи про свої досягнення на чемпіонаті член збірної України Євген Кульчицький повідомив: «Я посів п’яте місце серед 32 учасників у вправі “прапорець”. Непоганий результат, хоча він міг бути й кращим. Втримався б ще кілька секунд - міг би встановити новий світовий рекорд! Але ми переконані, що це лише початок.»

Також присутній учасник змагань Влад Довгань увійшов до п’ятірки найкращих у світі (4-е місце). Він змагався у силовому стилі, тобто з додатковою вагою на ногах.

прес-конференція

Протягом прес-конференції обговорювалися проблеми та перспективи розвитку стріт воркауту в області. А також проведення презентації Першого Відкритого чемпіонату області з стріт воркауту, яка відбудеться 20 липня в м. Вінниця.

Для довідки:

Street workout – (Вуличне тренування) – це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні площадки в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі. Основним заняттям на турніку є підтягування. Людина яка займається воркаутом називається не інакше як воркаутер, термін — турнікмен, який часто вживають у засобам масової інформації не зовсім правильний. Є ще один вид такого тренування, який називається ґетто тренування (Ghetto workout), він призначений на силове навантаження, в той час як Street workout поєднує в собі техніку і силу.

Отримати більш детальну інформацією щодо Першого Відкритого чемпіонату області з стріт воркауту можна за телефоном: (093)502-38-63



Переглядів: 5685
Поширень: 0