Про це повідомив директор ПФК "Нива" Паша Касанов. За його словами, тренер не з`явився на черговий тренувальний збір команди, який почався 1 березня.

- Богдан Ігоревич надіслав у клуб листа, у якому написав, що хворіє. Проте, раніше він уже заявляв, що має намір покинути "Ниву", тож цей лікарняний може стати лише відтягуванням процесу його уходу, - каже Паша Касанов. - Поки що він офіційно не розірвав контракт із клубом. Думаю, наприкінці тижня ситуація проясниться. Якщо за три дні Богдан Блавацький не повернеться у клуб, я писатиму листа у ПФЛ, де повідомлю про невиконання тренером його обов`язків.

Конфлікт навколо Богдана Блавацького могли спровокувати кілька факторів.
- Його не задовольняють умови, запропоновані керівництвом клубу. Хоча усі свої зобов`язання, про які домовлялись на початку сезону, перед ним і гравцям клуб виконав і перевиконав, - запевняє директор ПФК "Нива". - Крім того, ми наполягаємо на тому, щоб у команді було 50% місцевих футболістів, проте головний тренер хоче бачити у команді більшість приїжджих.

Разом із Богданом Блавацьким побажали піти із "Ниви" ще двоє футболістів - Степан Маковійчук та Ігор Паськів. Усі інші, за словами Паші Касанова, у команді поки що залишаються. "Тренувальним процесом на цей період займатиметься Юрій Солов`єнко. Але поки не відома ситуація із головним тренером, ми не будемо переглядати нових гравців", - сказав він.


Переглядів: 3493
Поширень: 0