Прес-конференція заступника начальника управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Олександра Олійника

«Проведення на Вінниччині 16-20 жовтня 2013 року на базі спортивного комплексу «Колос» заходу Всекураїнського рівня не є випадковістю, - підкреслив Олександр Олійник,- з цим стоїть визнання високого рівня наших спортсменів, кропітка та ефективна робота тренерсько-викладацького складу, авторитет місцевих федерацій».

Змагання проводитимуться під керівництвом Держмолодьспорту України, Вінницької обласної федерації кульової стрільби та управління з питань фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації.

За словами віце-президента федерації стрільби Віктора Щерби сьогодні Вінницька область є лідером серед 18 областей, які розвивають стрільбу кульову(пневматичну), посідаючи 5 місце в загальнодержавному рейтингу.

В ДЮСШ області працюють 11 відділень, охоплюючи близько 500 юних спортсменів, що займаються кульовою стрільбою. Тож не дивно, що до збірної команди України входять 17 спортсменів – вінничан (попереду тільки легкоатлети- 24 та боксери-19).

У змаганнях братимуть участь найсильніші стрільці України, чемпіони та призери чемпіонатів Європи та світу, міжнародні делегації з Білорусії, Молдови, Польщі, Вірменії.

Спортсмени-учасники змагатимуться за основні призи та вихід у фінал 18 і 20 жовтня, а юніори боротимуться за право входження до національної збірної команди України, яка захищатиме честь держави на чемпіонаті Європи у м. Москва (Росія) з 25 лютого 2014 року.

Переможців чекають дипломи, кубки, медалі та цінні подарунки.

Урочисте відкриття змагань - 16 жовтня 2013 року о 17.00 за адресою : вул. Генерала Арабея, 3 (СК «КОЛОС»).



Переглядів: 3817
Поширень: 0