Ігри Чемпіонів

19 березня о 12:00 у Легкоатлетичному манежі, що на вул. Генерала Арабея, 3 за право представляти свою область на фінальній частині змагань в МДЦ «Артек» боротимуться кращі команди з усієї Вінницької області.

В проекті «Біола – Ігри Чемпіонів» планують взяти участь школярі майже 18 тис. українських шкіл. Відбірні тури пройдуть в 22 обласних центрах України. Оргкомітет підготував видовищну спортивну програму для дітей-учасників та глядачів. Усі, хто бажав, мали змогу стати учасниками найяскравішого шкільного дійства. Для цього потрібно було сформувати шкільну команду, яка складається з 7 учнів різних класів однієї школи (дівчатка – 5,7,9 класів, хлопчики – 5,6,8,10 класів) і просто подати заявку на участь у відбірному турі.

Ігри Чемпіонів

Змагання вже відбулися у 20 регіонах України. У Вінниці планують змагатися 19 команд Вінниці та Вінницької області.

Команди-переможці відбірних турів зустрінуться в МДЦ «Артек», щоб визначити чемпіона Всеукраїнських дитячих спортивних змагань «Біола – Ігри Чемпіонів» 2009 року.

Ігри Чемпіонів

Національний шкільний рух проходить за підтримки Президента України. Організаторами спортивних змагань "Біола - Ігри Чемпіонів" виступають ТМ «Біола», Асоціація атлетів "Клуб "Біола"", Міністерство сім\'ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Всеукраїнський центр фізичного здоров\'я населення "Спорт для всіх", обласні та міські управління, під патронатом Національного Олімпійського комітету України.


Переглядів: 6275
Поширень: 0