Не зважаючи на пори року спортсмени Вінниччини демонструють свої високі спортивні досягнення.

Зокрема, у м.Харків з 8 по 12 листопада проходив чемпіонат України з греко-римської боротьби, Ігор Ткач посів 3 місце.

У м. Херсон з 15 по 17 листопада проходив фінал Кубку України з УШУ (саньшоу). Вінниччани вибороли цей Кубок в т.ч. 6 золотих медалей, дві - срібних та одну бронзову нагороду. Кращими були Сергій Андрущак (Вінницький район), Олександр Рудковський (м.Вінниця).

У м. Луганськ з 16 по 17 листопада проходив Кубок України з черліденгу. Вперше виступали Вінничани. Два других місця посів дует Анна Пестова і Вікторія Віденко (хіп-хоп, чер-денс). 1 місце серед юніорів виборола команда складі 6 спорстемнів у чер-денс (хіп-хоп).

У м. Вінниця з 16 по 17 листопада баскетбольна жіноча команда «Вінницькі блискавки» у ІІ турі перемогли команду «Біла Акація» з Одеси.

16 листопада відбулись змагання ОО ФСТ «Динамо» з сімейного багатоборства «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Перемогу серед команд з дітьми 11-14 років виборола сім’я Липових (СБУ), а серед команд з дітьми 10 років і мол – сім’я Скакун (державної служби охорони).

У м.Жмеринка 16-17 листопада проходив чемпіонат області зі скелелазіння пам’яті В.Каспіча серед юнаків та юніорів. Участь взяли понад 80 учасників з 7 районів та міст області. Слід відзначити Юлію Чорногуз (м.Жмеринка) та Павло Гарах (Вінниця).



Переглядів: 3021
Поширень: 0