На перший матч гості виставили молодіжний склад, який незважаючи на усі старання баскетболістів нічого не зумів протиставити команді господарів.

Заділ на перемогу "Вінницькі зубри" зробили ще у перших двох чвертях, які завершились із загальним рахунком 46:28. Баскетболісти "Хіміка", перебуваючи під постійним пресингом з боку господарів, вкрай рідко доходили до кільця суперника. Третю чверть вінничани виграли з розривом у 5 очок і лише в останній десятихвилинці дозволили собі розслабитись, зігравши унічию. Остаточний рахунок - 85:62 на користь наших баскетболістів.

На другий матч вінничани вийшли грати резервним складом. Як відзначив Віктор Вітер, запасні гравці не підвели. Перед баскетболістами було завдання не пропустити більше 50-и очок, із чим вони успішно впорались. Перевага над "Хіміком" у другому матчі була ще відчутнішою, що підтвердив і рахунок - 79:48.

Перемога над "Хіміком" дозволяє вінничанам і надалі утримувати лідерство. На п`яти наступає "Кремінь-Політехнік", який у Кривому Розі провів два дуже важких матчі проти ще одного претендента на підвищення у класі - "КТУ". Для "Вінницьких зубрів" зручною була б перемога саме господарів, втім, обидва рази верх узяли кременчужці - 68:58 і 68:63.


Переглядів: 3178
Поширень: 0