12 грудня 2013 року на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" відбувся фінальний матч турніру з міні-футболу серед команд судових установ з розіграшу Кубка "ФЕМІДИ", що приурочений до Дня працівників суду.

фінальний матч турніру з міні-футболу серед команд судових установ з розіграшу Кубка "ФЕМІДИ"

У фіналі на футбольному полі команда Вінницького апеляційного адміністративного суду зустрілась зі збірною командою Державної судової адміністрації України "Феміда". За третє місце змагались команда Вінницького міського суду Вінницької області та Житомирська команда "ЮСТУС".

Гра була запеклою та цікавою. Трибуни з численними вболівальниками не затихали ні на мить. Жага до перемоги змушувала кожну з команд віддатись грі на повну.

кубок "Феміди"

Однак примхлива фортуна розподілила призові місця так: І місце посіла збірна команда ДСА України "Феміда"; ІІ місце – команда Вінницького апеляційного адміністративного суду, а, відповідно, ІІІ місце виборола команда Вінницького міського суду Вінницької області.

Судді пограли в футбол за Кубок "Феміди"

Колектив Вінницького апеляційного адміністративного суду пишається результатом своєї футбольної команди, адже вона дійшла до фіналу та серед 25 команд судів усіх юрисдикцій зайняла найвище призове місце.

Судді пограли в футбол за Кубок "Феміди"

У суді переконані, що це не останні їхні досягнення, а справжні перемоги ще попереду.

Довідково:
16 жовтня 2013 року Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк підписав наказ № 131 про проведення турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубка "ФЕМІДИ". Турнір тривав з 31 жовтня по 12 грудня 2013 року. Загалом було проведено 80 турнірних матчів.
Розіграш Кубка «Феміди» було проведено під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України.
 



Переглядів: 6306
Поширень: 0