В облдержадміністрації 13 лютого відбулося засідання організаційного комітету з проведення у Вінницькій області ХХІІІ Міжнародного турніру «Зірки над Бугом - 2014».

На Міжнародний турнір зі спортивної акробатики «Зірки над Бугом» до Вінниці приїдуть спортсмени з 13 країн

Відкриваючи нараду, заступник голови облдержадміністрації Валентин Поліщук наголосив на важливості для області проведення міжнародних змагань такого рівня. «Це міжнародний захід, в якому братимуть участь представники спортивної спільноти 13 країн. На Вінниччині турнір проходить з 1990 року, «Зірки над Бугом» - це вже бренд акробатики і престиж нашої області, тому ми маємо ретельно продумати кожну деталь і провести змагання на найвищому рівні» - зазначив Валентин Поліщук.

На Міжнародний турнір зі спортивної акробатики «Зірки над Бугом» до Вінниці приїдуть спортсмени з 13 країн

Присутні на оргкомітеті обговорили основні моменти організації заходу, а саме: проживання, харчування та перевезення учасників, медичний супровід і пожежну безпеку змагань. Було визначено відповідальних за кожну ділянку підготовки до турніру, задля комфортного перебування його учасників у нашій області.

Урочисте відкриття турніру заплановане 26 лютого о 18.00 в СК «Авангард», 27, 28 лютого та 1 березня безпосередньо проходитимуть змагання, 2 березня відбудеться фінал з нагородженням переможців.


Переглядів: 4007
Поширень: 0