Сергій Гордієнко, тренер Інтернаціонального чемпіона IBO у напівважкій вазі вінничанина В\'ячеслава Узелкова, називає суперника свого підопічного - серба Герда Айетовіча незручним і непоступливим бійцем захисного плану.

«Головні переваги Айетовіча - це міцність і великий досвід протистояння сильним суперникам. - Вважає Гордієнко. - Він брав участь в Олімпійських Іграх 2000-го року, а у професіоналах боксував і перемагав в рамках трьох різних вагових категорій - від середньої ваги до напівважкої», - каже тренер.

В\'ячеслав Узєлков та Сергій Гордієнко

Сербський боксер бився з кількома чемпіонами світу та претендентами на світовий титул - Дмитром Пирогом, Даніелем Гілом , Гаррі Саймоном, Метью Макліном. Досі нікому не вдавалося відправити його навіть у нокдаун.

«Судячи з тих відеозаписів, що я дивився, Геард завжди щільно перекритий, він високо тримає руки і працює у захисті точно, здорово тримає удар, - продовжує Сергій Гордієнко. - Розкрити такого противника або пробити його блок складно. Що стосується його готовності конкретно до зустрічі з Узєлковим , то тут я нічого не можу сказати, бо не знаю, в якій формі знаходиться Айетовіч. Як би там не було, ми очікуємо наполегливого опору і готові пройти повну дистанцію у 8 раундів, якщо буде потрібно. Ми розуміємо, наскільки важко буде перемогти Геарда достроково.»

Нагадаємо, у суботу, 12 квітня на ринг ТРЦ «Термінал» у Броварах В’ячеслав Узєлков вийде проти Геарда Айетовича у рамках боксерського шоу компанії «К2 Promotions». До поєдинку вінничанин готувався на Олімпійській базі у Кончі-Заспі.



Переглядів: 3113
Поширень: 0