24 квітня о 16:00 , за підтримки благодійного фонду Володимира Продивуса, у вінницькому спортивному клубі «Нокаут» відбудеться зустріч з Заслуженим майстром спорту України з боксу, бронзовим призером Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні, чемпіоном світу 2011 року, а нині професійним боксером – Тарасом Шелестюком. В рамках прес-заходу відбудеться презентація авторської книги Тараса Шелестюка «12 раундів до мети», а також фото та автограф-сесія.

24 квітня світова зірка боксу у Вінниці

«Книгу я писав сам, між боями, коли перебував у США . Зробити її більш читабельною мені допомогли письменник Станіслав Бондаренко, а також редактор Антон Горюнов. На її сторінках я намагаюся розповісти людям, що у кожної людини є право на щастя, просто його потрібно шукати й багато для цього працювати. Назва «12 раундів до мети» обрано невипадково: книга складається з 12-ти розділів, в яких я розповідаю про 12 років своєї аматорської кар\'єри. Хлопець з бідної сім\'ї втілив свою мрію в реальність, - розповів Тарас Шелестюк. – Свою книгу я встиг презентувати у багатьох містах України і мені надзвичайно приємно завітати з презентацією цього разу до Вінниці»

Участь у заході братимуть:

  • Президент Федерації боксу України Володимир Продивус
  • Заслужений майстер спорту України з боксу Тарас Шелестюк
  • Заслужений тренер України, особистий тренер боксера Володимир Вінніков
  • Спортивний директор клубу «Українські отамани» Донатас Піскун
  • Керівник прес-служби Федерації боксу України Олександр Подаваленко

Отож, 24 квітня, спортивний клуб «Нокаут» - прес-конференція та презентація авторської книги Тараса Шелестюка «12 раундів до мети».

Детальна інформація – 095-593-43-53 Олександр Подаваленко



Переглядів: 3797
Поширень: 0