«Я - українець, Крим - це Україна. Для мене це так!», - заявив на прес-конференції один з найперспективніших боксерів України, уродженець Сімферополя Олександр Усик.

За словами олімпійського чемпіона, учасника «Українських отаманів», він не боїться їхати до себе додому, у рідний Сімферополь. При цьому, Усик залишається громадянином України і переїздити з окупованого Криму не збирається.

Прес-конференцію Олександра Усика присвятили його недавній перемозі над Беном Нсафоа, що стала третьою у професійній кар’єрі українця.

«Дуже радий повернутися додому, цілий місяць не був в Україні. У Німеччині мене відмінно зустріли, під час бою зал був повністю заповнений, було багато українських прапорів. Приємно представляти свою країну за кордоном. Я зроблю паузу буквально на пару днів і далі планую відновити підготовку до бою 31 травня в Одесі», - зазначив переможець Олімпіади.

«Отаман» Олександр Усик рідний Крим не покидає і паспорт залишає український

Олександр боксуватиме далі не у 8-раундових, а в титульних поєдинках, надалі - за титул Чемпіона світу. Генеральний директор команії «К2 Promotions» Олександр Красюк каже, що є план побити рекорд Евандера Холіфілда , який після Олімпіади в 1984 році вже через 2 роки боксував за титул Чемпіона світу, це був його 12 -й поєдинок.



Переглядів: 5099
Поширень: 0