У Вінниці 10 травня відкрито новий сезон чемпіонату України з американського футболу. Наша команда «Вінницькі Вовки» на стадіоні спорткомплексу «Нива» приймала одеських «Піратів».

«Вінницькі Вовки» перемогою почали чемпіонат України з американського футболу

Після жеребкування «Вовки» отримали право нападати першими. Після перших швидких драйвів атака закінчилася результативно і рахунок було відкрито – 6:0 на користь вінничан. Одесити одразу ж відповіли таким самим швидким тачдауном і рахунок зрівнявся 6:6. Гра в першій половині у обох команд була приблизно однаковою і після кожного тачдауну, суперник відповідав аналогічно. Після закінчення першої половини гри свисток зафіксував нічийний рахунок 20:20, кожна команда занесла по 3 тачдауни та 1 реалізації.

«Вінницькі Вовки» перемогою почали чемпіонат України з американського футболу

Третя чверть матчу була вкрай напружена, напад обох команд не зміг прорвати оборону. Таким чином після трьох чвертей рахунок залишався 20:20, а рівень напруги на полі та трибунах зростав з кожною хвилиною.

«Вінницькі Вовки» перемогою почали чемпіонат України з американського футболу

В останній чверті рахунок було знову змінено і одразу ж зрівняно 26:26. До кінця матчу залишалося декілька хвилин, коли після вдалої комбінації «Вовки» знову вийшли вперед - 32:26. У одеситів залишалося близько 2 хвилин щоб відігратися, однак після невдалого пасу м’ячем заволоділи вінничани і зберегли існуючу перевагу до фінального свистка рефері, який зафіксував рахунок 32:26 на користь «Вінницьких Вовків».



Переглядів: 4311
Поширень: 0