У чемпіонаті України серед аматорів ФК «Вінниця» нарешті здобув перші очки. У четвертому турі 21 травня вінничани на виїзді унічию 0:0 завершили поєдинок проти «Маяка» з міста Сарни.

Здобуте очко, щоправда, особливо не покращило турнірне становище для ФК «Вінниця». Після двох поразок у перших двох турах команда опустилась на дно турнірної таблиці, відпустивши конкурентів уперед.

Для того, аби пройти у фінальний етап чемпіонату України, вінничанам потрібно посісти щонайменше друге місце у своїй групі. Поки перші дві позиції посідають «Рух» (Винники) і «Маяк». До кінця першого етапу вінничанам залишається провести ще п’ять поєдинків, серед яких - перенесений матч третього туру з хмельницьким «Поділлям», тож шанси на успіх залишаються.

Найближчим часом у рідному місті вболівальники знову свою команду не побачать. Запланований на 28 травня поєдинок проти «Збруча» на Центральному міському стадіоні не відбудеться – команда з Хмельниччини знялась зі змагань. Відтак, наступний тур для ФК «Вінниці» відбудеться аж 6 червня. Тоді нарешті вдома вінничани прийматимуть «ОДЕК» з Рівненської області.



Переглядів: 3224
Поширень: 0