У футбольному «Подільському дербі» 4 квітня зійшлись хмельницьке «Поділля» та ФК «Вінниця». Результат поєдинку, що відбувся у сусідньому обласному центрі, мав принципове значення для обох команд, адже міг вплинути на подальші перспективи у чемпіонаті України серед аматорів.

Вінниця проти Хмельницького: без голів

Утім, не зважаючи на перевагу ФК «Вінниці» впродовж матчу над «Поділлям», забити бодай один гол підопічним Сергія Руденка не вдалося. Не змогли відзначитись і господарі. Врешті решт, фінальний рахунок 0:0 не задовольнив обидві команди, які й надалі перебувають у нижній половині турнірної таблиці групи «А».

Вінниця проти Хмельницького: без голів

Лідирують у групі «Рух» з Винників та оржівський «ОДЕК» з 12-ма і 7-ма очками в активі відповідно. Саме у цих двох є найкращі шанси на вихід у фінальний етап чемпіонату. А от у вінничан наразі тільки дві нічиї.

Натомість, у чемпіонаті рідного міста у ФК «Вінниця» справи йдуть неабияк добре. У восьми матчах, проведених зі старту турніру, команда здобула максимум очок. Про перебіг чемпіонату Вінниці з футболу, а також інші події футбольного життя міста дивіться у черговому огляді «Футбольного тижня»:

Фото з сайту sportlider.km.ua



Переглядів: 3884
Поширень: 0