Футбольний клуб «Вінниця» у першому домашньому поєдинку чемпіонату України серед аматорів зустрічався із минулорічним чемпіоном цього турніру «ОДЕКом» з Рівненщини. Цей поєдинок був вкрай важливим з точки зору турнірних перспектив для вінничан – тільки перемога залишала подолянам шанси на продовження боротьби у фінальному етапі чемпіонату.

Перед матчем 11 червня футбольні ультрас пройшлися ходою вулицею Соборною і далі до Центрального стадіону. Декілька сотень фанатів із прапорами та банерами у супроводі вибухів піротехніки співали пісні, присвячені вінницькій «Ниві» - команді майстрів, що припинила своє існування кілька років тому, утім, для ультрас досі залишається командою №1.

Футбольний день у Вінниці: хода ультрас і перемога рідної команди

ФК «Вінниця» зараз має шанс стати новою народною командою міста. І вболівальники, які заскучали за великим футболом у рідному місті це показали – на трибунах Центрального стадіону їх було під дві тисячі, що для аматорських змагань досить непоганий результат.

Футбольний день у Вінниці: марш фанатів і перемога рідної команди

Вінницька команда, що до матчу з «ОДЕКом» перебувала унизу турнірної таблиці своєї групи, сподівання власних вболівальників виправдала. По одному голу у кожному з таймів від Сорокаліти та Браславського забезпечили переконливу перемогу ФК «Вінниця» - 2:0.

Футбольний день у Вінниці: марш фанатів і перемога рідної команди

Перемога дозволила піднятись вінничанам на третє місце у турнірній таблиці. Наразі у нашої команди 5 очок. У «ОДЕКа», що йде другим – 7. Лідирує у групі «Рух» з Винників, що вчора переміг хмельницьке «Поділля» з рахунком 2:1. У галичан 15 очок.

Футбольний день у Вінниці: марш фанатів і перемога рідної команди

Нагадаємо, у наступний етап чемпіонату України виходять дві перші команди. Вийти бодай на другу позицію ФК «Вінниця» може уже в наступному турі – 18 червня вінничани знову вдома приймають «Рух». Загалом же до кінця першого етапу подолянам залишилось зіграти три поєдинки і усі - в рідних стінах.



Переглядів: 5037
Поширень: 0