Хокей на траві

У Австрії підопічні Павла Мазура провели три контрольні зустрічі. Першим спаринг-партнером 1 травня став чемпіон країни "ANTS", якого українці перемогли 3:0. Наступного дня наша збірна у важкому поєдинку зі збірною Австрії програла 1:3, але вже у другій зустрічі перемогла 2:1. За збірну України у цих матчах виступали виключно вінницькі хокеїсти. Із 17-ти гравців 12 представляли "Олімпію-Колос-Секвою" і ще п`ятеро - "Динамо-ШВСМ".

- На збір до Австрії ми узяли кілька нових хокеїстів з Вінниці, щоб побачити їх готовність до виступів за збірну України, - розповідає головний тренер нашої команди Павло Мазур. - Зборами в цілому задоволений. У Австрії сильна збірна, з якою ми змогли побачити свої сильні та слабкі сторони, а чомусь і повчитися.

Серед сильних якостей своїх підопічних Павло Михайлович відзначив хорошу фізичну підготовку. Втім, за його словами, команді потрібно "підтягнути" майстерність.

До початку чемпіонату Європи збірна України у рамках підготовки проведе ще два міжнародних турніри. У червні українці вирушать до російського міста Електросталь де зіграють зі збірними Індії, Малайзії і Росії. А на липень їх запросили до Чехії, де пройде турнір між чотирма збірними.
- Для нас важливо підійти у повній готовності до чемпіонату Європи, - каже Павло Мазур. - У суперники по підгрупі на континентальній першості жереб визначив збірні Швеції, Словенії та Хорватії. Розраховуємо посісти перше або друге місце. Це дасть можливість поборотись за участь у Олімпіаді-2012 у Лондоні.


Переглядів: 3195
Поширень: 0