На чемпіонаті світу у Бразилії завершились матчі другого кола групового турніру, після чого остаточно визначились претенденти на вихід у 1/8 фіналу. Отже, у групі «G» США зіграли унічию з Португалією. Тепер у американців та збірної Німеччини, яка напередодні з аналогічним рахунком розійшлась миром з Ганою, порівну очок – по 4, у конкурентів за вихід у плей-офф – по 1 очку. Щоправда, останній тур німці та американці грають між собою, тож остаточна картина у групі може змінитися.

Чемпіонат світу: український коментатор заспівав «Пісню про Путіна», радіючи голу у ворота росіян

У групі «H» Бельгія здобула другу перемогу на турнірі, здолавши збірну Росії.

Чемпіонат світу: український коментатор заспівав «Пісню про Путіна», радіючи голу у ворота росіян

Коментатор матчу на Першому національному не стримував радості від забитого голу у ворота росіян і, навіть, заспівав «народну» пісню про Путіна у прямому ефірі. Щоправда, тільки другу її частину.

У другому матчі між Алжиром та Південною Кореєю була ціла злива голів. Після першого тайму африканці уже вигравали 3:0 і врешті решт довели поєдинок до перемоги.

Чемпіонат світу: український коментатор заспівав «Пісню про Путіна», радіючи голу у ворота росіян

Тепер у Бельгії та Алжиру 6 та 4 очки відповідно. Для виходу у плей-офф алжирцям в останньому турі досить буде не програти збірній Росії.

Сьогодні розпочинаються матчі третього туру групового турніру. Матчі у групах відбуватимуться одночасно. Так, у групі «А» о 22:55 Камерун, який втратив усі шанси на продовження боротьби, гратиме з Бразилією (трансляція на Першому національному та Футбол-2), а Мексика і Хорватія у той же час між собою вирішать долю другого місця і виходу у 1/8 фіналу. Латиноамериканцям вистачить і нічиєї. Трансляція матчу на ТРК Україна і Футбол-1.

У групі «B» Чилі та Нідерланди у очній зустрічі вирішать питання переможця групи. А у втішному матчі двох невдах групи – Австралії та Іспанії максимум, що отримає переможець – третє місце у групі і повернення додому. Початок обох матчів о 18:55. Чилійців з голландцями покажуть по Першому національному та Футбол-1, австралійців з іспанцями – по ТРУ Україна і Футбол-2.



Переглядів: 4072
Поширень: 0