Два вінницьких клуби - "Олімпія-Колос-Секвоя" та "Динамо-ШВСМ-ВДПУ" продовжують боротьбу за перемогу у національній першості з хокею на траві. У 5-му турі чемпіонату, що проходив на стадіоні ЦПКіВ, і "Олімпія" і "Динамо" каменя на камені не залишили від своїх суперників, у всіх матчах здобувши розгромні перемоги. Найбільше познущалися над суперниками хокеїсти "Олімпії", які у п`яти матчах здобули перемоги із загальним рахунком 55:1. Більше за усіх дісталося п`ятій команді чемпіонату - чернівецькій "СДЮСШОР", яку підопічні Павла Мазура розбили 18:0.

У турнірній таблиці перше місце утримує "Олімпія-Колос-Секвоя", у чийому активі 98 очок. "Динамо-ШВСМ" зовсім поруч - від земляків їх відділяє усього шість очок. До кінця чемпіонату залишилось ще два тури, і "динамівці" ще зберігають шанси на чемпіонство.

Цікавим і вирішальним має стати наступний тур, який пройде у Вінниці з 22-го по 26 травня. Саме у цьому турі 25 травня відбудеться вінницьке дербі - "Олімпія" зустрінеться з "Динамо". Зазвичай, матчі між цими командами проходять у надзвичайно жорсткій та принциповій боротьбі. "За напругою їх можна порівняти з протистоянням футбольних "Динамо" Київ та "Шахтарем", - каже головний тренер "олімпійців" Павло Мазур.


Переглядів: 3186
Поширень: 0