Десять пропущених голів у двох матчах – такий результат збірної Бразилії у найвідповідальніших для неї поєдинках на чемпіонаті світу. Після розгрому у півфіналі від збірної Німеччини бразильцям, щоб хоч якось реабілітуватись перед власними уболівальниками, необхідно було принаймні поборотись за третє місце. Натомість, у матчі з голландцями вийшла чергова ганьба – 0:3 і третьою командою Мундіалю стає команда Нідерландів.

Десять пропущених голів у двох матчах – такий результат збірної Бразилії у найвідповідальніших для неї поєдинках на чемпіонаті світу. Після розгрому від збірної Німеччини бразильцям, хоч щоб якось реабілітуватись перед власними уболівальниками, необхідно було принаймні поборотись за третє місце. Натомість, у матчі з голландцями вийшла чергова ганьба – 0:3 і третьою командою Мундіалю стає команда Нідерландів.     

А вже сьогодні світ дізнається найсильнішу команду чемпіонату світу. О 21:50 у фіналі зійдуться збірні Німеччини та Аргентини. Вирішальний матч світової першості транслюватимуть на Першому національному, ТРК Україна і Футбол-1.



Переглядів: 3464
Поширень: 0