Під час бесіди президент повідомив про скрутне фінансове становище команди.

- Більше половини спонсорів, які підтримували клуб торік перестали нам допомагати. Погано йдуть справи у мого бізнесу, прибутки зменшились у сім разів. Крім того, були заморожені мої рахунки у банках, - розповідає Олег Караванський. - Починаючи з січня не надходили гроші з обласного бюджету. Усе разом стало причиною того, що ми не змогли втримати у команді провідних гравців, які грали восени.

Однак, президент "Ниви" під часу зустрічі запевнив, що не збирається полишати клуб, проте без підтримки влади, за його словами, переспективи у "Ниви" туманні.

- Цього року ми хочемо довести до ладу спортивний комплекс "Хімік", який міг би стати базою для "Ниви", - каже Олег Караванський. - Клуб готовий профінаснувати роботи на 5 мільйонів гривень. Там має бути футбольне поле європейського зразка і кілька малих полів. База для футбольного клубу - одне з головних завдань на сьогодні, щоб команда могла нормально тренуватися. Але важливо, щоб і влада підтримала нас фінансово. Нам потрібно, щоб місто і область виділили 1,2 мільйона гривень. Якщо це станеться, ми гарантуємо, що вже за 2 місяці усе буде зроблене.


Переглядів: 3721
Поширень: 0