У Чемпіонаті світу, який проходив 22-30 травня у місті Єреван (Вірменія), за титул кращого боксера змагалося понад 300 спортсменів з 50 країн світу. Кількість учасників цьогорічних змагань стала рекордною. Україна у Чемпіонаті була представлена в усіх вагових категоріях.

Таких результатів як вихованець Дитячої юнацької спортивної школи «Орбіта» Олег Неклюдов вінницькі боксери ще не демонстрували. Це заслуга наполегливості 16-річного юнака та його тренерів: Миколи Маньківського, Леоніда Лоївського та Сергія Краєвського.

Під час першого поєдинку з боксером з Кореї вінничанин виграв з рахунком 13:2. У другому поєдинку суперник з Молдови поступився з рахунком 7:1. У третьому у американця Олег виграв 3:1. В півфінальному двобої вінничанин боксував з місцевим вірменським спортсменом, та з рахунком 5:5 за більшу кількість нанесених ударів перемогу віддали нашому боксеру. У фіналі у ваговій категорії 60 кг Олег Неклюдов переміг латвійця Рікардіса Канкайтіса з рахунком 4:2 і приніс Україні золоту медаль.


Переглядів: 5267
Поширень: 0