"Нива" в останньому домашньому матчі сезону врешті порадувала своїх уболівальників. Прощання до наступного сезону видалось справді яскравим. Суперник - команда із села Плиски із назвою "Єдність" - у 33 турі була розтрощена ущент. Рахунок 5:2 зовсім не відповідає подіям на полі, адже, реалізуй вінничани усі свої можливості, ганьба гостей була б іще більшою.

Розпочав розгром Андрій Веретинський на 13-й хвилині. Щоправда, вже за десять хвилин гості зрівняли рахунок. Цим нагадали про матч першого кола, який завершився унічию 1:1. Однак, на цього разу усе було по-іншому. Ще до перерви Брідня і Драган забезпечили відрив у два м`ячі. У другому таймі побиття "Єдності" довершили Бондаренко і Веретинський. Гол останнього видався шикарним - зі штрафного у самісіньку "дев`ятку" воріт. Відчайдушний стрибок воротаря лише довершив красу епізоду. Гості змогли один м`яч відквитати, але на більше ані у них, ані у господарів не вистачило часу.

Головний тренер "Ниви" Юрій Солов`єнко залишився задоволеним грою і похвалив своїх футболістів за самовіддану гру за такої спеки. Подальші плани команди поки що не визначені. Чекають останнього матчу чемпіонату у Білій Церкві проти "Арсеналу". Втім, пошук нових виконавців уже ведеться, повідомив Юрій Леонідович.

- Коли була пауза у чемпіонаті, я їздив до Києва, підшукував молодь, - каже тренер. - Не буду називати прізвищ і команди, але зазначу, що є люди, які мені приглянулися. Щодо них стане відомо після останнього туру. Є також цікаві для нас футболісти і у вінницькій області.

На невизначеність щодо планів "Ниви" впливає й те, що не зовсім зрозуміло у якому дивізіоні гратимуть вінничани з наступного сезону. Відомо, що кілька команд Першої та Другої ліги не готові продовжувати участь у чемпіонаті з наступного сезону, що змушує футбольних чиновників задуматись про реформування ліг, а саме злиття 1-ї та 2-ї у одну. Що з цього буде, проясниться пізніше. За словами Юрія Солов`єнка, керівництво "Ниви" у другій половині червня прийме участь у засіданні Професіональної футбольної ліги, де разом із представниками інших клубів та керівництвом ПФЛ обговорюватимуть можливість реформи.


Переглядів: 3095
Поширень: 0