Нарешті у Вінниці бампербол! У суботу, 11-го жовтня на стадіоні ЦПКіВ відбудуться 2 матчі. У першому на поле вийдуть гурт Sour Cream Madness та збірна команда до якої увійдуть: Олександр Онофрійчук, Макс Кохан (гурт Ларус), Роман Гах (ведучий "9 этаж") та Олексій Іванюк (гравець "Вінницькі Вовки").

Учасниками другого матчу можуть стати самі вінничани! Першу команду (5 чол.) організатори оберуть серед людей, котрі зроблять репост запису про гру зі стіни спільноти «Bubble Football Вінниця! Вперше в Україні!» у соцмережі. Другу команду оберуть серед присутніх на стадіоні шляхом лотереї. Море позитивних емоцій гарантовано!

11 жовтня вперше в Україні вінничани гратимуть у Bubble Football

Bubble Football – це різновид футболу, єдиною відмінністю від класичного є те, що учасники гри вдягають на себе великі надувні кулі (зорби), які захищають їх від ушкоджень. Цей активний відпочинок набуває популярності в Європі, США, Австралії, там проводяться перші турніри з цього виду спорту.

Під час гри Фолити не забороняється, адже це робить гру видовищною для глядачів та дуже веселою для учасників!

11 жовтня вперше в Україні вінничани гратимуть у Bubble Football

Бабл футбол – це активний спосіб відпочинку, заряд позитивними емоціями та непогані фізичні навантаження, адже одна куля важить 10 кг!

Початок першого матчу – 11 жовтня о 17:00.



Переглядів: 10230
Поширень: 0