Чемпіонат України 2014 добігає кінця. Залишилося провести два матчі, в яких визначаться володарі медалей національної першості.

За регламентом, фінал повинен проходити на нейтральному полі. Три міста подали заявку на проведення вирішальних матчів: Вінниця, Дніпропетровськ та Одеса. Кожен з варіантів має свої плюси і мінуси. Президії федерації належало зробити непростий вибір і зупинитися на одному з варіантів. В результаті голосування з мінімальною перевагою перемогла Вінниця. На їхню користь зіграв наявний досвід проведення заходів подібного роду: минулорічний фінал Першої ліги, проведений вінничанами, було організовано та проведено на найвищому рівні.

Отже, фінальні матчі відбудуться 2 листопада на стадіоні «Хімік» (Вінниця, вул. Петра Запорожця, 5). Спочатку пройде гра за третє місце між одеськими «Піратами» та київськими «Слов\'янами». Початок матчу в 11:30. А потім, в 15:00, пройде головний матч чемпіонату. Непереможні в цьому сезоні «Бандити» з Києва в матчі з харківськими «Атлантами» визначать найсильнішу команду України.

Матчі пройдуть за підтримки та організації вінницьких «Вовків». Очікується присутність перших осіб Федерації та Міністерства спорту. Безліч конкурсів, призів, виступи команд з черлідінгу та багато іншого.

2 листопада 2014. 11:30. День американського футболу у Вінниці



Переглядів: 3167
Поширень: 0