Із закінченням футбольного сезону вболівальники, гравці, тренери, арбітри та функціонери переходять у зали. Із листопада у Вінниці тривають футзальні змагання. Цього року у різних лігах під егідою міської федерації футболу змагаються 60 аматорських команд. Це три ліги Чемпіонату міста та ІТ-ліга. Щовихідних на майданчик виходять близько 800 спортсменів та змагаються між собою, доводячи свою перевагу і ігрових моментах, результатах матчу та турнірній таблиці.

Пропонуємо Вашій увазі звіт чергового туру Чемпіонату:

Вища ліга.

Тур подарував нам багато голів, багато сейвів, боротьбу на майданчику та зміни у таблицю. Розпочався він із несподіванки, яку зробив МФК "Ак-Центр", перегравши заслужено бронзового призера минулого року - МФК "ДФС". Несподівано легко домігся своєї чергової перемоги МФК "Яско". Цього разу перегравши амбітний МФК "Батерфляй". Бій аутсайдерів завершився перемогою МФК "Таксі "Лимон". Нажаль,  МФК "Університет "Україна", поки що залікових пунктів отримати не може. Справжній бій фавориту дав МФК "ALEBOR", однак МФК "Енергетик" довів свій клас і зумів переграти новачків.  Також, не легко енергетикам було у матчі із МФК "Ак-Центр", але фаворити змогли виграти, повернувши собі першу сходинку у турнірній таблиці. Упевнео виграв МФК "Кімберлі", перегравши якісний за підбором гравців МФК "Блік".

У Вінниці тривають футзальні баталії. Цього року знову рекорд!

Враховуючи високу ціну перемоги у змаганнях: Чемпіонство, можливість участі у Фіналі Чемпіонів Аматорської футзальної ліги України, грошові премії, очікуємо на серйозну боротьбу за кожний заліковий пункт у турнірну таблицю!

Перша ліга.

У Першій лізі у підгрупах іде запекла боротьба за входження до першої трійки, адже це надасть командам право продовжити боротьбу за нагороди. Призери двох підгруп для визначення кращих команд Першої ліги розіграють місця у матчах між собою за принципом кожен з кожним, і команда, яка набере у фінальній частині змагань найбільшу кількість очок, стане переможцем.

Підгрупа "А"

Тур подарував нам цікаву гру, неочікувані результати та зміни у турнірнірній таблиці. Вдруге очки втрачає лідер підгрупи МФК "Тиврів". Цього разу конкуренцію їм склав та добився нічийного результату МФК "ВМ ВПУ Енергобудмонтаж" та завдяки цьому впритул наблизився до першої трійки. Завдяки прокуску туру МФК "Інтер+" другу стрічку зайняв МФК "Салютем". Втретє перемогли хлопці з МФК "Вінниця-молодіжна", які претендують на вихід з підгрупи. Також мають шанси на вихід МФК "Нива" Стрижавка, МФК "Планета права" та МФК "Рошен". Продовжує невдало виступати МФК "Здорова нація", яка вдається до постійної ротації гравців, але це не приносить бажаного результату. Також пасуть задніх і ветерани з МФК "Міська Рада" - упевнені, що хлопці зберуться і у наступних турах візьмуть очки.

У Вінниці тривають футзальні баталії. Цього року знову рекорд!

Підгрупа "Б"

Ситуація у цій підгрупі більш інтригуюча ніж у попередній, адже на вихід із неї претендують (увага!) десять команд. Результати кожного туру суттєво змінюють розташування команд у турнірній таблиці. Знайшов свою гру МФК "Зерносвіт", який виходить на перше місце. Завдяки упевненій перемозі над МФК "ХостПро" на друге місце підіймається МФК "Едельвейс". Через пропуск туру на третю сходинку опускається МФК "Олімпік", на четверту - МФК "Педколедж" та на п\'яту МФК "Вінниця". Другу перемогу здобули МФК "Вікінги" та повернули шанси на вихід з підгрупи. Із нетерпінням очікуємо наступних турів та запрошуємо вболівальників підтримати свої команди.

Друга ліга.

Матчі Другої ліги у ці вихідні подарували вболівальникам та гравцям якісну гру, запеклу боротьбу, втрату очок лідером турнірної таблиці та неймовірні емоції на майданчику.

Фантастичний матч видали МФК "Козак" та МФК "Прокуратура". До останньої хвилини ніхто не міг спрогнозувати переможця зустрічи і вона закінчилася закономірною нічиєю. Нічийний результат видали і МФК "Вояж" - МФК "Бригантина". Достойний супротив МФК "CAPAROL" чинив МФК "Пеньяроль", у результаті перемога перших лише у один м\'яч. Підтягується до лідируючої групи МФК "Зоря", яку цього разу не зміг зупинити МФК "Штурм". Стабільний у своїх виступах МФК "Таксі "Вимпел" - єдина команда Другої ліги, що іде без втрати очок. Безумовно усі матчі у цій лізі цікаві і у більшості з них заздалегіть визначити переможця вкрай важко, тому із нетерпінням очікуємо продовження турнірної боротьби.

У Вінниці тривають футзальні баталії. Цього року знову рекорд!

- Ми раді тому, що місто грає у футбол, - інформує голова міської федерації футболу Дмитро Руденко. – Щороку кількість спортсменів у наших змаганнях збільшується. Також можемо констатувати, що у Вінниці з’являються соціально-відповідальні компанії, які створюють команди та слідкують за всебічним розвитком своїх співробітників, адже для того щоб грати у футбол або футзал достатньо виявити бажання, згуртувати навколо себе однодумців та заявитися у змагання до обраної ліги.

Окрім змагань серед дорослих міська федерація футболу приділяє велику увагу розвитку дитячого футболу та футзалу. Наразі, по завершенню літнього Чемпіонату, 30 дитячих колективів виборють звання найсильнішого у футзалі. У міському Чемпіонаті окрім міських команд із задоволенням грають хлопці з Погребища, Літина та навіть Хмельницького. Змагання дітей триватимуть протягом 4 зимових місяців.



Переглядів: 4888
Поширень: 0