Вінницька "Нива" продовжує підготовку до нового сезону, проводячи товариські поєдинки. Останні два спаринги наша команда зіграла на виїзді проти команд, які представляють Перший дивізіон. Після матчу 11 липня у Тернополі, де команда Олега Федорчука перемогла місцеву "Ниву" 4:2 (по два голи на рахунку Герасимця і Кушки) вінничани вирушили до Луцька, де провели контрольний поєдинок з іще одним представником Першого дивізіону - "Волинню". Вінничани виступали таким складом: Скибенко (Гребенюк, 46, Степанюк, 72) – Драган (Заводян, 21, Драган, 72), Найко, Гергелюк, Сахно (Сергійчук, 56, Бовтрук, 80) – Герасимець (Веретинський, 46), Варченко (Адаменко, 75), Пилявський (Бридня, 73), Бовтрук (Пивовар, 71) – Кушка, Козьбан (Лук`янець, 80).

Однак, на відміну від тернопільського матчу, цього разу "Ниві" перемогти господарів не вдалось - більш досвідчені волиняни за 50 хвилин матчу забезпечили солідний гандикап у три м`ячі. Вразити ворота господарів наша команда спромоглася лише на 83-й хвилині (відзначився Ігор Бридня). Та вже за три хвилини гравці "Волин забили ще один гол у ворота Стапанюка, встановивши остаточний рахунок 4:1.

Не зважаючи на розгромну поразку, "Нива", як повідомляє інтернет-сайт "Волині", показала досить змістовний футбол. "Вінничани виглядали цікаво, намагалися грати комбінаційно і наполегливо, час від часу застосовуючи пресинг. Однак, у їх діях відчувався брак взаєморозуміння між ланками оборони та півзахисту, що створювало неабиякі проблеми у першому таймі, коли гра чотири в лінію у захисті абсолютно не підтримувалася півзахисниками. З іншого боку, гра «Ниви» викликала у луцьких уболівальників симпатію, адже на відміну від багатьох першолігових клубів гості не відсиджувалися в обороні і попри різницю у класі намагалися діяти в активній атакуючій манері", - повідомляє прес-служба ФК "Волинь".

Тренувальні збори "Ниви" продовжаться до старту нового чемпіонату. Орієнтовно він має розпочатись у 20-х числах липня, але календар матчів у нашій групі "А" ще не визначено. На прохання кількох клубів ліги ПФЛ має доопрацювати його і остаточно оголосити план матчів у п`ятницю, 17 липня.


Переглядів: 3254
Поширень: 0