17 січня у закарпатському селищі Поляна завершився перший юнацький турнір «Кубок Президента Дитячо-юнацької футбольної ліги України» серед юнаків 2003 року народження. У розіграші турніру брало участь вісім команд з різних регіонів України. За результатами попередніх матчів, фінальну пару склали вінницька «ВОДЮСШ» та «БРВ-BIK» з Володимир-Волинська. У безкомпромісній боротьбі перемогу у матчі з рахунком 2:1 святкували юні футболісти з Вінниці!

Турнір проводився вперше і потрапити на нього було не так легко. Тільки зусиллями директора ВОДЮСШ (Вінниця) Ігоря Коваля наша команда 2003 року народження вирушила на цей турнір під керівництвом тренерів Борівського А.А., Подзігуна І.А. й Вишталюка В.Ю.

Юні вінницькі футболісти вибороли Кубок Президента

У перший день вінницькі футболісти зустрілися з командою Сільце – чемпіоном Закарпаття. Вінничани перемогли з рахунком 3-0. У другий день наша команда зустрілася з командою «Говерла» (Ужгород). І знову перемога у вінничан – 4-0. Поступилися вінницькі футболісти команді «БРВ-ВІК» (Володимир-Волинський) у третій ігровий день.

Із «БРВ-ВІК» наша вінницька команда зустрілась також у фіналі. Гра видалась дуже цікавою і напруженою. У першому таймі наші хлопці пропустили один м’яч. Але переламавши гру у середині другого тайму гарним дальнім пострілом, вінничанин Влад Погорілий влучає у ворота  суперника та зрівнює рахунок. Гра йшла до завершення, команди налаштовувались на серію пенальті. І за дві хвилини до свистка, зробивши блискавичний дриблінг, гравець ВОДЮСШ Крітян Свістун забиває вирішальний гол!

У матчі за третє місце змагалися запорізький «Металург» та свалявське «Сузір’я». Основний час гри завершився внічию – 1:1, а у серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися «металурги» - 5:4.

По завершенню турніру всі команди отримали м’ячі та пам’ятні сувеніри. У церемонії нагородження взяли участь перший віце-президент ДЮФЛУ Віктор Пищев та заступник начальника управління навчально-спортивної і оздоровчої роботи та фізичного виховання у ВНЗ Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олег Орєхов.

Вітаємо з перемогою вінницьких юних футболістів! Команда ВОДЮСШ: Форманюк П., Розгон І., Федоренко Н, Бахмат Н., Пранман В., Погорілий В., Верба В., Вітюк В., Бондаренко А., Фагуник Р., Дядюсь З., Король Д., Свістун К., Діхтярук А.



Переглядів: 4581
Поширень: 0