Протягом двох днів на базі Вінницького вищого професійного училища ДДСО при МВС України та СК «Колос» проходили вже традиційні змагання з гирьового спорту серед працівників ДСО. 24 команди держохоронців з різних областей України змагались за право називатись найкращими.

З метою зміцнення фізичних показників, підвищення власного рівня та можливостей учасників, пропаганди здорового способу життя та зміцнення авторитету Державної служби охорони у Вінниці відбулися регіональні змагання з гирьового спорту серед працівників служби.

У Вінниці працівники ДСО з різних куточків України змагались у гирьовому спорті

Чудова спортивна атмосфера та командний дух показали наскільки згуртовані і підготовлені працівники служби охорони. По 2 представники з кожної команди демонстрували свою майстерність в «особистому заліку у ваговій категорії до 90 кг», «особистому заліку у ваговій категорії понад 90 кг» та «командній першості».

Одесит Олександр Олефір, розповів що бере участь в змаганнях щорічно та з задоволенням поєднує робочі будні та спорт. Цього року міліціонер поставив особистий рекорд 96 разів у вправі «поштовх 2-х гир» та 197 разів – «ривок».

У Вінниці працівники ДСО з різних куточків України змагались у гирьовому спорті

Відбірковий тур змагань був проведений на базі підрозділів України, тож боротьба за перемогу була запеклою, адже кожний підрозділ представляли найкращі співробітники.

У Вінниці працівники ДСО з різних куточків України змагались у гирьовому спорті

Перемогу здобула команда столичного управління, друге місце виборола команда Одеси, на третьому – команда Львівського управління. В особистому заліку у ваговій категорії до 90 кг переміг Олександр Олефір, киянин Ігор Ейсмон став другим і львів’янин Сергій Мазур – третім. В особистому заліку понад 90 кг першість виборов представник команди УДСО міста Києва Андрій Шпачук, на другому місці представник команди УДСО Волинської області Ігор Герба, третім став львів’янин Олег Павлик.

У Вінниці працівники ДСО з різних куточків України змагались у гирьовому спорті

Заступник начальника Вінницького ВПУ ДДСО при МВС України Дмитро Столяров зазначив, що змагання з кожним роком стають цікавішими, адже спортсмени постійно працюють над собою та намагаються покращити свої результати та наголосив, що проведення таких турнірів є сталою традицією, тому що здоровий спосіб життя є одним з пріоритетних позицій сучасного держохоронця.



Переглядів: 4785
Поширень: 0