19-21 лютого у Вінниці проходитиме Міжнародний турнір з фігурного катання на ковзанах «Vinnytsia Trophy 2015». У ньому візьмуть участь 165 фігуристів, серед яких як професіонали, так і аматори. Вік учасників – від 3 до 57 років. Виступатимуть представники не лише з різних куточків України, а й з Молдови та Туркменістану. Відвідати турнір можуть всі бажаючі, вхід – безкоштовний.

II Міжнародний турнір з фігурного катання на ковзанах «Vinnytsia Trophy 2015» організовують комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, СК «Льодова симфонія» та ТРЦ «МегаМолл». Змагання відбудуться на базі Льодової арени «МегаМоллу». Урочисте відкриття турніру – 19 лютого о 17-й годині. Тут, серед іншого, можна буде переглянути показові виступи учасників. Вінницька школа фігурного катання підготувала цікавий груповий номер, а професійний балет з Харкова покаже фрагмент з балету «Лускунчик».

«Упродовж трьох днів у Вінниці проходитимуть серйозні, потужні змагання – Міжнародний турнір з фігурного катання на ковзанах. Цей захід відбудеться у нашому місті вдруге. У ньому братимуть участь більше 160 спортсменів. Тут будуть представники більш ніж 10 міст України, а також – Туркменістану та Молдови. Для Вінниці це непересічна подія, тому ми запрошуємо відвідати змагання всіх бажаючих вінничан та гостей міста. Взагалі, цей вид спорту надзвичайно видовищний», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

«Ще коли минулого разу ми обирали місто для міжнародних змагань з фігурного катання, то Вінниця виграла по всіх параметрах. Це і інфраструктура, і близькість до столиці, і, звичайно, чудові льодові поля. У цьому році змагання відбуватимуться на льодовій арені ТРЦ «МегаМолл», яка відповідає всім європейським показникам для проведення міжнародних змагань. Сподіваємося, що і в подальшому ми так плідно співпрацюватимемо з Вінницькою міською радою та комітетом по фізичній культурі та спорту в організації подібних заходів, – зазначила президент спортивного клубу з фігурного катання на ковзанах «Льодова симфонія» (м. Дніпропетровськ) Тамара Цимбал. – Вік учасників у цьому році – від 3 до 57, серед них як аматори, так і професіонали. Очікуємо, що завдяки цим змаганням ще більше вінницьких дітей почнуть займатися фігурним катанням. Адже цей вид спорту допомагає гармонійно розвиватися».

PR-менеджер ТРЦ «МегаМолл» Анастасія Персидська підкреслила, що вхід на трибуни для відвідувачів безкоштовний. «Я вважаю, що це дійсно чудове дозвілля для вінничан, хороша можливість привити дітям любов до спорту і насолодитися святом грації та краси», – каже Анастасія Персидська.

Розклад змагань можна подивитися ТУТ .



Переглядів: 4343
Поширень: 0