Положення про проведення четвертого міського конкурсу фотографій «Спортивна Вінниця - 2015»

Мета конкурсу:

  • пропагування серед дітей, молоді та дорослого населення м. Вінниці здорового способу життя, ідей олімпійського руху і спорту в цілому;
  • патріотичне виховання вінничан;
  • сприяння розвиткові в населення навичок до творчості, уміння відзначати найяскравіші події і факти, пов’язані з фізичною культурою і спортом у м. Вінниці, засобами фотографії творчо висловлювати свої думки;
  • підвищення вітчизняного й міжнародного авторитету м. Вінниці як міста, в якому створені сприятливі умови для розвитку фізичної культури і спорту.

Умови конкурсу.

1. Фотоконкурс «Спортивна Вінниця-2015» проводиться у м. Вінниці з 15 березня по 15 серпня 2015 року.

2. Вікова категорія учасників – необмежена.

3. Конкурс відбувається у ІІ етапи.

І. Перший етап (15.03.2015 р. - 15.08.2015 р.): збір фотоматеріалів, розгляд фотоматеріалів конкурсною комісією, організацію фотовиставки. Надіслані фото будуть розміщені на сайті Вінницької міської ради в розділі «Спорт та фізкультура» та у пабліку «Вінниця спортивна» в соцмережі «Вконтакте».

ІІ. Другий етап (16.08.2015 р.- 08.09.2015 р.): визначення переможців конкурсу. Нагородження відбудеться на День фізичної культури і спорту 12 вересня 2015 року.

4. Конкурсні роботи надсилаються в електронному вигляді на адресу: [email protected]. Робота має супроводжуватися назвою. Учасник конкурсу має право подати на конкурс не більше 10 власних робіт.

5. Учасник конкурсу разом з роботою має надати таку інформацію: прізвище, ім’я, вік, контактний телефон. Особисті дані про учасників конкурсу не розголошуватимуться без згоди учасників.

6. Кінцевий термін подання конкурсної роботи − 15 серпня 2015 року.

7. Контактна особа - Яременко Вікторія, головний спеціаліст комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради (тел. 59-52-92, 59-52-93).

8. Про результати конкурсу громадськість повідомляється через засоби масової інформації та через оголошення на сторінці фотоконкурсу на офіційному сайті Вінницької міської ради.

У місті стартує традиційний фотоконкурс "Вінниця спортивна"

Критерії оцінювання: повнота розкриття теми, особистий погляд на світ та проблеми, пов’язані з темою конкурсу, оригінальність творчого задуму, змістовність, креативність, патріотизм, яскравість.



Переглядів: 3423
Поширень: 0