Вінниця поступово стає футзальним центром України. Про це свідчить неабияка зацікавленість мешканців міста у занятті цим видом спорту, успіхи Вінницьких команд на Всеукраїнський арені – МФК «Енергетик» бронзовий призер Аматорської футзальної ліги України, МФК «Сатурн» бронзовий призер Першої ліги Аматорської футзальної ліги України, кількість команд, що беруть участь у Чемпіонаті міста Вінниці – 150. Це дитячі, жіночі, ветеранські та аматорські команди. Якщо розрахувати кількість учасників змагань відносно кількості мешканців міста, то кожен шістдесятий взяв участь у футзальних змаганнях!

На теренах нашого міста проводяться не лише регіональні змагання. Вінницю обирають для проведення різноманітних Чемпіонатів Державного рівня.

23 березня на паркеті муніципального спорткомплексу «Вінниця», що по вул. Фрунзе,  стартував Чемпіонат України з футзалу U-10. До Вінниці з’їхалися кращі юнаки нашої Держави 2005 року народження.

Протягом тижня спортсмени Харківщини, Вінниччини, Івано-Франківщини, Одещини, Чернівців, Київщини, Запоріжжя та Житомирщини будуть виборювати звання кращої команди України.

За результатами жеребкування команди будуть розділені на 2 підгрупи, перші два місця яких вийдуть до фінальної частини Чемпіонату та у матчах навиліт розіграють звання Чемпіона та призерів змагань. Вінниччину у цих змаганнях представлятимуть хлопці з МФК «Вінниця» - першої у місті спеціалізованої дитячої футзальної школи, яка створена при Вінницькій міській федерації футболу. Головний тренер Самалюк Олександр Сергійович. У команди є свої досягнення: у минулому році хлопці завоювали 5 місце у Чемпіонаті України та посіли друге місце у Чемпіонаті міста.



Переглядів: 3331
Поширень: 0