В період з 13 по 19 квітня цього року спортсмени Вінниччини взяли участь у 12 всеукраїнських та 1 міжнародному заходах. Значних здобутків спортсмени досягли на змаганнях Всеукраїнського рівня.

Так, з 16 квітня в м. Вінниця був проведений чемпіонат України з хокею на траві серед юніорів 1997-1998 років народження. Перемогу виборола команда Вінницької СДЮСШОР з хокею на траві «Олімпія-97». У цей час у Дніпропетровську відбувся Кубок України з веслування на байдарках і каное, памʼяті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської. Золоті медалі змагань вибороли учні Вінницької обласної СДЮШОР з веслування Роман Копистинський (байдарка двійка, дистанція 1000м) та Світлана Римкевич (байдарка одиночка, дистанція 500м).

За тиждень вінницькі спортсмени взяли участь у 12 всецкраїнських змаганнях

Минулого тижня в м. Кіровоград відбувся і відкритий весняний Кубок України з велоспорту. Вінничанин Владислав Кремінський посів третє місце серед дорослих спортсменів, а Андрій Чернявський став чемпіоном держави серед юніорів.

Вдало виступили і вінницькі спортсмени в м. Миколаїв, де був проведений Кубок України серед чоловіків з боксу. На змаганнях, у своїх вагових категоріях, вінничани вибороли 6 медалей різного ґатунку. Чемпіоном змагань став Денис Солоненко. Срібні нагороди у Дениса Козарука та Дмитра Лісового, треті місця посіли Сергій Богачук, Олексій Токарчук та Владислав Михайлов.

За тиждень вінницькі спортсмени взяли участь у 12 всецкраїнських змаганнях

15 та 16 квітня в м. Херсон відбулися Всеукраїнські змагання з веслування академічного – «Регата памʼяті президента ФАВУ В. Кохненка».

Дві срібні нагороди в різних видах змагань здобув майстер спорту України міжнародного класу Сергій Гуменний. Також, срібними медалістами стали МСУ Ростислав Джигирей та Андрій Черкашин, а Анастасія Шибінська зайняла друге та третє місця. Всі спортсмени – є мешканцями м. Ладижин.

У четвер минулого тижня в Сумах відбувся III тур фінального етапу чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд супер-ліги. ВК «Вінниця» здобув перемогу над командою «Хімпром-СумДУ» з м. Суми з рахунком 3:1.

З 16-19 квітня в м. Київ відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO. Збірна команда області, переважну більшість якої представляли спортсмени з м. Могилів-Подільський, здобули 11 медалей різного ґатунку, в тому числі: 5 золотих, 2 – срібних та 4 - бронзових.

За тиждень вінницькі спортсмени взяли участь у 12 всецкраїнських змаганнях

Також в цей час у Києві відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації. Збірна команда юнаків з нашої області (спортсмени до 14 років) посіли друге, а команда дівчат – третє місця.

19 квітня в Сербії (м. Нови Сад) завершився чемпіонаті Європи з боротьби самбо серед юнаків, дівчат та юніорів. Участь там брали спортсмени з м. Ладижин Дмитро Стременовський, Олена Рябокінь та Світлана Богач. У ваговій категорії 68 кг серед юніорок Світлана Богач виборола 2 місце.



Переглядів: 3352
Поширень: 0