Урочисте відкриття футбольного турніру в СК «Нокаут » відбулось 8 травня у День примирення. Захід відбувся за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, Комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, СК «Нокаут» та народного депутата України Олексія Порошенка.

Ініціатором проведення змагань саме у Вінниці виступив Донецький національний університет, який базується на Вінниччині із осені минулого року.

В «Кубку Єдності» беруть участь команди студентів-міжнародників Донецького (м. Вінниця) та Львівського національних університетів, Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г.Шевченка та збірна Вінницького національного технічного університету.

У Вінниці стартував «Кубок Єдності» з міні-футболу

Відкриваючи турнір, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталія Заболотна підкреслила: «Наш «турнір єднання» з футболу серед студентів вищих навчальних закладів, присвячений 70-й річниці завершення Другої світової війни та Дню пам’яті і примирення. Організація і проведення такого спортивного заходу сприятиме впровадженню на Вінниччині та й у державі в цілому, здорового способу життя, залучення населення до занять спортом, в т.ч. футболом».

У Вінниці стартував «Кубок Єдності» з міні-футболу

Наталя Заболотна щиро побажала учасникам змагань перемог у чесній спортивній боротьбі та блискучих результатів, а суддям – висококваліфікованого неупередженого суддівства.

У Вінниці стартував «Кубок Єдності» з міні-футболу

Вітаючи команди із початком змагань, ректор Донецького національного університету Роман Гринюк зазначив: «Спорт- це не тільки змагання, це те, що дає наснагу молодому поколінню і до праці, і до навчання. Символічно, що наші змагання проводяться саме 8 травня – у День єдності і примирення. Тож нехай сьогоднішнє свято спорту надовго запам’ятається учасникам, тренерам і глядачам».

У Вінниці стартував «Кубок Єдності» з міні-футболу

В урочистій церемонії відкриття змагань також взяли участь кращі гімнасти та акробати Вінниці – вихованці дитячих спортивних шкіл міста.

У Вінниці стартував «Кубок Єдності» з міні-футболу

Розпочали змагання із міні-футболу команди Львівського державного університету ім. Івана Франка та Донецького національного університету.



Переглядів: 3737
Поширень: 0