За підтримки народного депутата України Олексія Порошенка та Вінницької територіальної організації БПП «Солідарність» у рамках святкування Дня Європи у Вінниці відбувся фестиваль здорового способу життя «Vinnytsia workout fest 2015. Сила міст». У фестивалі взяли участь понад 100 спортсменів із 20 міст України.

За словами куратора фестивалю, керівника «Академії активного відпочинку» Володимира Петренка, workout fest вперше розширив свою географію. На змагання приїхали спортсмени із Грузії. «Приємно, що ми змогли прийняти команди із 13 обласних та 5 районних центрів. Змагання відбувалися у таких категоріях як командний фрістайл, підтягування на перекладині з вагою 32 кг, віджимання на брусках з вагою 48 кг, фрістайл чоловічий та жіночий. А також спортсмени встановлювали рекорди у своїх видах спорту», - сказав він.

За підтримки Олексія Порошенка у Вінниці відбувся фестиваль зорового способу життя

За результатами змагань перемогу у чоловічому фрістайлі здобув Максим Нікітін (м.Вінниця) – І місце, Петро Небещанський (м.Самбір) – ІІ місце, Анатолій Базюк (с.Лучинчик, Вінницька область) – ІІІ місце. У жіночому фрістайлі перемогла Анастасія Поліщук (м.Вінниця) – І місце, Вікторія Вонсач (м.Козятин) – ІІ місце. У дисципліні підтягування із вагою 32 кг перше місце у Володимира Костомарова (м.Вінниця), Євген Кобец (м.Вінниця) посів друге місце, третє - за Віталієм Зелінським (м.Гнівань). У дисципліні «виход на дві руки» перше місце за Володимиром Костомаровим (м.Вінниця), друге - за Юрієм Шубою (м.Київ), третє – за Олегом Губицьким (м.Самбір). Двоє братів із Хмельницького - Сергій та Віталій Фещуки - розділили перше та друге місце у дисципліні «віджимання на брусах (з вагою 48 кг)». Михайло Чухно (с.Нікіфорівці, Немирівський район) – третє місце.

За підтримки Олексія Порошенка у Вінниці відбувся фестиваль зорового способу життя

Не обійшлося під час фестивалю і без приємних сюрпризів. Заступник голови обласного осередку «Стріт Воркаут Україна» Єгор Михайлов на фестивальній сцені освідчився в коханні і запропонував одружитися переможниці змагань Анастасії Поліщук. Саме вона цього дня стала переможницею турніру серед жінок.

За підтримки Олексія Порошенка у Вінниці відбувся фестиваль зорового способу життя

Призери та переможці фестивалю були нагороджені цінними подарунками від Олексія Порошенка. Під час вручення призів помічник народного депутата Віталій Мазай зазначив: «Від імені народного депутата Олексія Порошенка вітаю всіх вінничан і учасників фестивалю із Днем Європи. Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує нас, зміцнює здоров’я, характер. Спорт робить людей більш стійкими і витривалими. Ваші фантастичні виступи – доказ того, що ми відверто креативна, сильна і працьовита нація. Сьогодні переможці фестивалю показали унікальні можливості і достойний приклад для інших у утвердженні здорового способу життя».

За підтримки Олексія Порошенка у Вінниці відбувся фестиваль зорового способу життя

Фестиваль здорового способу життя «Vinnytsia workout fest 2015. Сила міст» у Вінниці підтримали управління з фізичної культури та спорту міської ради та обласної державної адміністрації, правління ВОО «Стріт Воркаут Україна» та «Академія активного відпочинку».



Переглядів: 4131
Поширень: 0