До 37-ї хвилини, здавалося, перемога від "Ниви" нікуди не дінеться - підопічні Олега Федорчука тримали гру і планомірно атакували ворота гостей. Не біда, що біля самих воріт оригінальності бракувало: "Якось таки заштовхають". Але одна контратака "Вереса" змінила гру. Скориставшись незлагодженістю захисників господарів, рівненчанин Евсєєв сильно пробив здалека, Гайдаржи відбив, але прямо перед собою. Добивання Гаврилюка і 0:1 на табло.

Пропустивши, "Нива" опустила руки. У вінничан був просто колосальний брак у передачах, а флангові атаки завершувались безперспективними навісами. "Верес", який свідомо закрився біля власних воріт, контратакував зрідка, але небезпечно - у кількох епізодах Гайдаржи довелось потрудитись, аби відвести загрозу.

Розуміючи, що такої "штанги" керівництво може й не пробачити, гравці кинулись на фінальний штурм. Подекуди у штрафному "Вереса" виникали справжні пожежі але м`яч у ворота не йшов! І тільки на 92-й хвилині, коли вже ніхто нічого не чекав, Кушці, який перед тим запоров прекрасний момент, вдається таки зрівняти рахунок - Сергій пробив метрів з 20-ти від воріт, м`яч зачепив ногу захисника і по дузі перелетів дезорієнтованого голкіпера "Вереса". На трибунах цьому голу раділи, наче переможному.

КОМЕНТАР

Олег Федорчук, головний тренер "Ниви"
"Ми знову повторили помилки, які були у матчі проти "Динамо" - перевагу не реалізували, а пропустивши гол, розгубились. Ми заслуговували на кращий результат. У команди немає ядра, лідерів, які могли б підняти дух у будь яких ситуаціях. Крім того, маємо психологічний спад. Але я переконаний, що досить хлопцям виграти, вони повірять у себе і усе стане на свої місця. Ця команда перспективна, якщо її зберегти, в майбутньому чекають хороші результати."


Переглядів: 2804
Поширень: 0