Керівництво Національної федерації американського футболу України провела робочу зустріч з В.О. Вінницького міського голови Сергієм Моргуновим. Розглядали питання співпраці в напрямку розвитку й популяризації американського футболу на території міста Вінниця та забезпечення місцевої команди «Вовки» власним стадіоном.

Як розповів президент НФАФУ Павло Тесленко під час презентації американського футболу, через відсутність власного стадіону команда «Вовки» не може систематично проводити тренування та домашні ігри з іншими командами, членами НФАФУ. Власна спортивна база дасть можливість «Вовкам» безперешкодно займатись навчально-тренувальним процесом та проводити у Вінниці ігри в рамках Чемпіонату України та Кубку України з американського футболу.

За результатами зустрічі очільник Вінницької міської ради Сергій Моргунов виразив готовність співпрацювати з НФАФУ в питанні розвитку і популяризації американського футболу в Вінниці та в питанні забезпечення місцевої команди «Вовки» тренувальною базою.

У Вінниці розвиватимуть американський футбол

НФАФУ планує провести ряд зустрічей з першими особами міст України для вирішення питання забезпечення українських команд з американського футболу власними спортивними базами.

Керівництво НФАФУ висловлює вдячність В.О. Вінницького міського голови Сергію Моргунову за бажання допомогти та співпрацю з Федерацією.



Переглядів: 3831
Поширень: 0