Поки що ніяк не можуть виграти волейболісти вінницького "СДЮСШ-ВДАУ" у своєму деютному сезоні у Суперлізі. У другому турі наша команда, як і тижнем раніше у Харкові, поступилася у двох матчах з однаковим рахунком 0:3. Цього разу кривдниками команди Валерія Копилова став черкаський "Імпексагро", яких приймали минулими вихідними у спорткомплексі СКА.

Впродовж двох зустрічей гості, маючи значний досвід у Суперлізі, переважали "ВДАУ". Вінничанам вдавався лише перший сет, а далі давалась взнаки вища майстерність черкащан. До речі, одним з кращим у складі "Імпексагро" був Іван Слімчук, вихованець вінницького волейболу. У "СДЮСШ_ВДАУ" впевнено провів зустріч Дмитро Тупчій, який цього сезону перейшов якраз з "Імпекагро", де провів кілька сезонів у найвищому дивізіоні.

Після матчу головний тренер вінницької команди Валерій Копилов причиною невдалих ігор назвав якраз недосвідченість своїх волейболістів, а також важкий календар - перший матч "ВДАУ" проводили проти чемпіона, а тепер - проти одного з найсильніших клубів у лізі.

Наступний матч наша команда проведе 17-18 жовтня у Чернівцях, де їй протистоятиме "Будівельник".


Переглядів: 3109
Поширень: 0