Семиразова чемпіонка України серед аматорів, боксерка з Вінниці Олександра Сидоренко, яка у квітні цього року дебютувала на профі-ринзі одноголосним рішенням суддів здолавши польську спортсменку Бояну Лібішевську, відкрила власний зал у Варшаві.

Олександра Сидоренко та президент Польщі

Через дуже напружений графік Олександри, її чоловік, Ян Рутковські, розповів нам про зал українки в Польщі і про те, чому їм потрібні тренери саме з України.

Чому тренери мають бути саме з України?

- Саша з України і вона дуже цінує українську школу боксу. В Україні цей вид спорту дуже популярний, бо в Польщі більш відоміше ММА.

Олександра Сидоренко

Розкажіть про ваш зал.

- У нас є два зали. Перший в центрі Варшави, а другий в Łomiankach (це багатий пригород Варшави) в великому спортивному центрі. Тренування у нас проходять кожен день з 16:00, 17:30 і 19:00, а в суоту і неділю на 10:00 та 12:00.

А стільки тренерів ви шукаєте?

- Ми маємо вакансії для одного або двох тренерів. Тренера чи тренерки (жінок ми теж запрошуємо). Головне спортивні досягнення і досвід роботи. Візу і все решту ми забезпечимо.

Олександра Сидоренко

Яка в українських тренерів буде зарплата?

- Перший місяць це - випробувальний термін. Ми забезпечуємо тренера житлом і грошима на проживання. Ну а потім платитимемо ставку за три тренування на день і два у вихідні. За індивідуальні тренування тренер отримуватиме кошти відразу. І за тих, кого сам набере, і кого ми йому знайдемо. Якщо тренер вирішить залишитись ми зробимо йому робочу карту - пості́йне мі́сце прожива́ння в Польщі.

Ми можемо допомогти з виступами у профі в Польщі, так само як і з ММА. Якщо забажає.



Переглядів: 5362
Поширень: 0