З 22 по 25 вересня 2015 року на Закарпатті, у м. Ужгороді відбулася ХVІІ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців АР Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Збірна команда Вінницької області досить успішно виступила на спартакіаді, посівши 6 загально-командне місце (найкраще місце попередніх спартакіад – 10).

Команди, сформовані з державних службовців Муровано-Куриловецького, Бершадського, Чечельницького, Гайсинського Крижопільського, Тиврівського, Томашпільського, Ямпільського районів департаментів та управлінь обласної державної адміністрації та представників обласних підрозділів центральних органів виконавчої влади, взяли участь у змаганнях з 5 видів спорту (волейбол, футзал, настільний теніс, шахи, шашки).

На Всеукраїнській спартакіаді держслужбовців вінничанин виборов золото

Особливо успішно виступив Сташко Дмитро Володимирович - начальник відділу з фінансово-економічних питань та бухгалтерського обліку–головний бухгалтер департаменту соціальної політики облдержадміністрації, який посів І місце у змаганнях з шашок серед чоловіків.

На Всеукраїнській спартакіаді держслужбовців вінничанин виборов золото

Безпосередню участь у формуванні, підготовці та виступі збірної команди області взяв КЗ ВОЦФЗН "Спорт для всіх



Переглядів: 4888
Поширень: 0