Чемпіонат, який приніс командне «золото» вінницьким спортсменам, проходив 1-5 жовтня в м. Вижниця Чернівецької області.

Ще одна перемога вінничан у всеукраїнських змаганнях: 2-4 жовтня в Шостці Сумської області у фіналі Кубку України з лижоролерів спортсмен з міста Бар, майстер спорту України з лижного спорту, член Національної збірної команди держави Олег Йолтуховський здобув дві срібні нагороди змагань на дистанціях 5 та 15 км.

Цими вихідними в м. Львів відбувся відкритий чемпіонат України з карате кіокушинкай серед молоді, який став основним етапом відбору до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате серед юнаків, дівчат та молоді (30.11-01.12.2015 р., м. Катовіце, Польща). В змаганнях взяли участь 17 команд (210 учасників) з 14 областей України, в тому числі вінничани, які здобули 7 медалей різного ґатунку.

Для любителів хокею на траві справжнім святом став II тур чемпіонату України з цього виду спорту серед чоловіків, що відбувся 1-5 жовтня у м. Вінниця. І місце виборола команда ¬«ОКС-ШВСМ» (тренер Павло Мазур). У змаганнях взяли участь 176 спортсменів, 9 команд.

Нещодавно в Харкові завершився 5 етап Кубку України зі стрільби стендової. Срібну медаль серед юніорів змагань виборов вінничанин Ігор Василенко, а бронзова нагороди у Данііла Янцевича.

Також в м. Одеса відбувся Кубок Європи з карате годзю-рю; Артур Лебедовський виборов І місце; Олексій Лапчевський – ІІ місце; Ігор Гунько – І, ІІ та І у командному заліку.

У Швеції завершилась юнацька ліга Європи зі стрільби кульової. Спортсмен з м. Вінниця Богдан Кириленко виборов золоту медаль цих престижних міжнародних змагань.



Переглядів: 2962
Поширень: 0