13 жовтня з 11-ї години у районі лісосмуги по вулиці Тарногородського розпочнуться сімейно-патріотичні змагання «Я та моя родина – дружній загін України». У заході візьмуть участь родини учасників АТО. Тут можна буде поспілкуватися з цікавими людьми, показати свій хист під час спортивних, кулінарних, професійних і туристичних протистоянь, скуштувати страви польової кухні.

14 жовтня в Україні відзначають День захисника України. Напередодні цієї дати Вінницький міський центр соціальних служб для сімей, дітей та молоді запрошує усіх бажаючих вінничан на патріотичні змагання. Вони розпочнуться об 11-ї годині у районі лісосмуги по вулиці Тарногородського. Гостей заходу зустрічатимуть на зупинці «Автобаза» на Тарногородського, також будуть вказівки на різні локації.

«Цей захід проводиться для адаптації демобілізованих учасників АТО, згуртування їх з їхніми родинами, відновлення патріотичних цінностей у сімейному колі. Він передбачає створення кількох локацій, серед них – польова кухня, де готуватимуть волонтери та дружини учасників АТО. Тут всі бажаючі зможуть безкоштовно скуштувати польової каші, чаю тощо», – каже директор Вінницького міського центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді Богдана Данчак.

Також будуть локації «Екстрім-парк», «Тир», де всі бажаючі зможуть взяти участь у спортивних майстер-класах, продемонструвати вміння влучно стріляти тощо. Також буде локація психологічного розвантаження, де працюватимуть волонтери та психологи, серед іншого, вони показуватимуть вправи на розвантаження.

Крім того, у рамках сімейного заходу буде розважальна програма, виступатимуть вінницькі виконавці. Проводитимуться різноманітні конкурси між родинами, наприклад, скласти палатку на швидкість, біг в мішку тощо.

За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном 35-60-64.



Переглядів: 3338
Поширень: 0