26-28 листопада у Вінниці проходитиме міжнародний турнір з фігурного катання на ковзанах «Vinnytsia Trophy». У ньому візьмуть участь 270 фігуристів, серед яких як професіонали, так і аматори. Виступатимуть представники не лише з різних куточків України, а й з Австрії, Франції, Ірландії, Лівану, Філіппін, Індії, Японії тощо Відвідати турнір можуть всі бажаючі, вхід – безкоштовний.

III Міжнародний турнір з фігурного катання на ковзанах «Vinnytsia Trophy 2015» організовують Вінницька міська рада, СК «Всеукраїнська ліга фігурного катання» та «Льодова арена» ТРЦ «МегаМолл». Змагання відбудуться на базі Льодової арени «МегаМоллу». Урочисте відкриття турніру – 26 листопада о 17.00. Тут, серед іншого, можна буде переглянути показові виступи учасників.

Так, упродовж трьох днів у Вінниці проходитимуть серйозні, потужні змагання – Міжнародний турнір з фігурного катання на ковзанах. Цей захід відбудеться у нашому місті втретє. У ньому братимуть участь 270 спортсменів з 10 країн Європи та Азії – України, Білорусі, Казахстану, Австрії, Франції, Ірландії, Лівану, Філіппін, Індії та Японії. Україна буде представлена учасниками з 11 областей.

Вхід безкоштовний, запрошуються всі бажаючі.



Переглядів: 3857
Поширень: 0