3-10 лютого 2016 року в Iвано-Франкiвську пройшов Чемпіонат України серед молоді (1990 р.н. та мол.), кадетів (2000 р.н. та мол.), юних надій (2006 р.н. та мол.) з шашок-100. Надзвичайно успiшно виступили вiнницькi спортсмени!

У швидких шашках-100 вiнничани здобули два золота – Денис Шкатула та Анастасiя Мельник перемогли у своїх вiкових категорiях (до 26 та до 10 рокiв вiдповiдно)! Останнiй складала конкуренцiю Веронiка Палiга з Калинiвки та отримала срiбну медаль.

У блискавичних шашках чемпiоном України знову став Денис Шкатула (Вiнниця), а друге мiсце посiв Вiталiй Луценко (Вiнниця).

Переможний дубль молодих вiнницьких гравцiв у найстаршiй вiковiй категорiї – чудовий успiх вiнницької школи шашок!

Серед юних надiй Анастасiя Мельник додала до скарбнички ще й срiбнi медалi в основнiй та блискавичних програмах, а Веронiка Палiга (Калинiвка) – бронзову в блiц-грi. Також, в основному турнiрi серед кадетiв до 16 рокiв Ярослав Герус пiднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани.

Загалом пiд час змагань в Iвано-Франкiвську вiнничани здобули 3 золотих, 4 срiбних та 2 бронзовi медалi! Це визначне досягнення колективу тренерiв у складi: Дмитро Мариненко, Микола Леонов, Анатолiй Мельник.



Переглядів: 2865
Поширень: 0